A Cobra 2002 Kft- t 3 magánszemély alapította. Vállalkozásunk közel 20 éves múlttal rendelkezik. Az évek során igazodva a piaci igényekhez alakítottuk ki jelenlegi profilunkat, melyhez a rozsdamentes szerkezetek gyártása és beépítése kapcsolódik, ezen belül is a korlátok készítése. Emellett természetesen foglalkozunk hagyományos vasszerkezetek gyártásával is. 

 

Vezető pozíciónkat a piacon annak köszönhetjük, hogy mindig a megrendelők igényeihez igazodva gyártottuk termékeinket, odafigyelve arra, hogy az elérhető legmagasabb minőséget valósítsuk meg. Cégünk eszköz -és gépparkja is ehhez a filozófiához igazodik. 2000m2-es győri üzemünkben képesek vagyunk társasházak akár több száz méter korlát gyártását is megoldani, de lakossági megrendeléseket is szívesen fogadunk. Az alkalmazott cső- és idomhajlító berendezések, szálcsiszoló gépek, lemezvágó- és lhajlító berendezések, valamint a csiszoló és polírozó üzemünk azt a célt szolgálják, hogy a megrendelők igényeinek a lehető legteljesebb mértékig megfeleljünk, és rövid határidővel a megrendelők elvárásainak megfelelő minőségben készítsük el és építsük be a rozsdamenetes szerkezeteinket. 


Referencialistánk szinte végtelen. Elégedett megrendelőink az ország legkülönbözőbb pontjairól kerestek meg bennünket, akik között egyaránt megtalálhatóak a kivitelező cégek és a lakossági személyek is, de nagy számú referenciával rendelkezünk Ausztriában és Szlovákiában is. Kérem tekintse meg termékeinket és bízunk benne, hogy Önt is elégedett megrendelőink között köszönthetjük!

CÉGÜNKRŐL

Szalay Katalin

      Ügyvezető 

Bognár István

 Kereskedelmi vezető 

Kovács József             Üzemvezető

gallery/title234265934
gallery/title25141913
gallery/title856180436