Scroll Top
KÖZÜLETI ÉS IPARI FELHASZNÁLÓKNAK  

Legyen szó akár közintézményekről, akár üzemcsarnokokról vagy egyéb ipari létesítményekről, a megrendelő igényei szerint fém alapanyagok szinte teljes spektrumából el tudjuk készíteni a kívánt termékeket. Már meglévő tervek alapján és a megbízó elképzelései szerint általunk készített tervrajzok mentén egyaránt dolgozunk.

 • tűzlétrák, ütközésvédők, lépcsőszerkezeteket (horganyzott vázú, taposórácsos ipari lépcsők)
 • lépcsőkorlát, hővédő ernyők, ajtók
 • terelőkorlátok
 • kerékpártámaszok
 • saválló medencekorlátok, medencelépcsők
 • rozsdamentes tartályok

Íme, néhány példa azokra a szegmensekre, ahol már bizonyítottunk:

 • élelmiszeripar – Lipóti Pékség, Sauska borászat, Pannonhalmi Apátság Pincészet, Tutti Kft., Wiesbauer Kft. (Bécs, Gönyű)
 • autóipar – Credobus, Audi Hungária, Rudolph Logistik Gruppe (Győr)
 • építőipar – Leier (Leier City Center- Győr, Gönyű, Jánosháza, Mátraderecske, Achau)
 • gyártás, termelés, ipari automatizálás – Sick Kft. (Kunsziget), Honeywell (Nagykanizsa)
 • mezőgazdaság – Sano Agrar Institut (sertéstelep – Szákszend)
Ízelítő munkáinkból
Tervezés
Gyártás
Beépítés
Amiért megbízóink visszatérő ügyfelekké válnak:

Kizárólag európai gyártók minőségi alapanyagaival dolgozunk, az összeszerelés és a beépítés során pedig a legmegbízhatóbb, legstabilabb kötőelemekkel, ragasztóanyagokkal végezzük a rögzítést.

Egyedi igények megvalósítása előtt kollégáink díjmentes helyszíni felmérést végeznek, mely alapján pontos terveket készítünk a gyártó csapat számára.

Nem dolgozunk előre gyártott szerkezetekkel, profi gépparkunkkal minden termékünk egyedileg készül

Rutinos, összeszokott, jó fej csapatunktól nemcsak a termékek, de hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén is kiváló minőségre számíthatsz.

A megbeszélt időpontra pontosan érkezünk, nem hagyunk magunk után rendetlenséget, munkánkra pedig minden esetben érvényesíthető garanciát is vállalunk.

A leggyakoribb kérdések

A fém termékek szinte teljes spektrumát, így alumíniumot, vasat/szénacélt, rozsdamentes és saválló acélt egyaránt meg tudjuk munkálni, így az alu kaputól a saválló tartályig szinte mindent el tudunk készíteni.

Természetesen. Főként társasházi korlátok, illetve közületi, ipari megrendelőink fordulnak hozzánk már konkrét tervekkel árajánlatért, melynek elfogadása után magunk is elvégezzük a helyszíni felmérést a tökéletes végeredmény érdekében.

Erre a kérdésre mindig csak a felmérést és az igények pontos egyeztetését követően tudunk választ adni. Nyilvánvaló, hogy pl. egy vasból készült, függőleges pálcás korlát alacsonyabb árkategóriát képvisel, míg egy rozsdamentes szerkezetű üveges változat már nagyobb anyagi ráfordítást jelent. Az árat a felhasznált alapanyag(ok) és azok felületkezelésének, megmunkálásának típusa mellett a rendelt mennyiség is befolyásolja, tekintve, hogy az 2 méternyi és a 20 méternyi korlát felszereléséhez is egyszer kell kivonulni. De álljon itt azért némi konkrétum is: a fali kapaszkodók ára 20 000 Ft + Áfa/métertől, a korlátoké 65 000 Ft + Áfa/métertől indul.

Szinte biztosan. Rozsdamentes, illetve saválló alapanyag felhasználásával dolgoztunk már élelmiszeripar számára, de gyártottunk már egyedi kivitelezésű hővédő ernyőket szerelőcsarnokokba is. Ha a megvalósításnak fizikai korlátai nincsenek, akkor azt valószínűleg meg tudjuk csinálni.

Természetesen. Csőhajlító és idomacél-megmunkáló gépeinkkel egészen speciális kéréseket is meg tudunk valósítani, akár extrém darabszámban is. Ha ilyen igényed lenne, fordulj hozzánk bátran.

A látszólag egyformának tűnő fémszerkezetek között bizony hatalmas különbségek lehetnek. Amikor árajánlatot kérsz kapura, kerítésre vagy bármilyen fém alapanyagú szerkezetre, a valós összehasonlíthatóság érdekében kérdezz rá az adott anyag származási helyére és falvastagságára is. Mi kizárólag európai gyártóktól származó, magas minőségű és nagy stabilitást nyújtó, min. 2 mm falvastagságú anyagokkal dolgozunk. Ezek a jellemzők egy magasabb árfekvést is hoznak magukkal, viszont biztos lehetsz abban, hogy a számodra beépítésre kerülő korlát/kaput, kerítést nem viszi el az első szél, megjelenésében és időtállóságában pedig igazán prémium minőséget képvisel.

 Tervezz velünk vagy kérj ajánlatot meglévő terveid kivitelezésére!