Scroll Top
TÁRSASHÁZAKNAK 

Az elmúlt évek során számos társasház számára készítettünk fémszerkezeteket egyedi igények megtervezésével, illetve kész tervek alapján egyaránt. Gépparkunk, technológiánk és felszereltségünk révén kimondottan nagy mennyiségű (akár több száz méternyi) korlát legyártására és beépítésére is képesek vagyunk. Egy épület igényes megjelenéséhez az alábbi tartós, kiváló minőségű elemek gyártásával és beépítéséhez járulunk hozzá:

  • terasz- és erkélykorlátok (szénacél vagy rozsdamentes)
  • teraszfedés (alumínium és rozsdamentes)
  • előtetők (alumínium és rozsdamentes)
  • kapuk (alu vagy rozsdamentes)
  • térelválasztók (alumínium és rozsdamentes)
  • tárolóhelyiségek kialakítása (alumínium és rozsdamentes)
Ízelítő munkáinkból
Tervezés
Gyártás
Beépítés
Amiért megbízóink visszatérő ügyfelekké válnak:

Kizárólag európai gyártók minőségi alapanyagaival dolgozunk, az összeszerelés és a beépítés során pedig a legmegbízhatóbb, legstabilabb kötőelemekkel, ragasztóanyagokkal végezzük a rögzítést.

Egyedi igények megvalósítása előtt kollégáink díjmentes helyszíni felmérést végeznek, mely alapján pontos terveket készítünk a gyártó csapat számára.

Nem dolgozunk előre gyártott szerkezetekkel, profi gépparkunkkal minden termékünk egyedileg készül

Rutinos, összeszokott, jó fej csapatunktól nemcsak a termékek, de hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén is kiváló minőségre számíthatsz.

A megbeszélt időpontra pontosan érkezünk, nem hagyunk magunk után rendetlenséget, munkánkra pedig minden esetben érvényesíthető garanciát is vállalunk.

17 (Demo)
James Dean
Creative Heads Inc.

The blinding splendor of the diamond. The mighty power of the rocket. Design perfection. The status symbol for any business.

15 (Demo)
David Villar
Creative Heads Inc.

The blinding splendor of the diamond. The mighty power of the rocket. Design perfection. The status symbol for any business.

A leggyakoribb kérdések

A fém termékek szinte teljes spektrumát, így alumíniumot, vasat/szénacélt, rozsdamentes és saválló acélt egyaránt meg tudjuk munkálni, így az alu kaputól a saválló tartályig szinte mindent el tudunk készíteni.

Természetesen. Főként társasházi korlátok, illetve közületi, ipari megrendelőink fordulnak hozzánk már konkrét tervekkel árajánlatért, melynek elfogadása után magunk is elvégezzük a helyszíni felmérést a tökéletes végeredmény érdekében.

Erre a kérdésre mindig csak a felmérést és az igények pontos egyeztetését követően tudunk választ adni. Nyilvánvaló, hogy pl. egy vasból készült, függőleges pálcás korlát alacsonyabb árkategóriát képvisel, míg egy rozsdamentes szerkezetű üveges változat már nagyobb anyagi ráfordítást jelent. Az árat a felhasznált alapanyag(ok) és azok felületkezelésének, megmunkálásának típusa mellett a rendelt mennyiség is befolyásolja, tekintve, hogy az 2 méternyi és a 20 méternyi korlát felszereléséhez is egyszer kell kivonulni. De álljon itt azért némi konkrétum is: a fali kapaszkodók ára 20 000 Ft + Áfa/métertől, a korlátoké 65 000 Ft + Áfa/métertől indul.

Szinte biztosan. Rozsdamentes, illetve saválló alapanyag felhasználásával dolgoztunk már élelmiszeripar számára, de gyártottunk már egyedi kivitelezésű hővédő ernyőket szerelőcsarnokokba is. Ha a megvalósításnak fizikai korlátai nincsenek, akkor azt valószínűleg meg tudjuk csinálni.

Természetesen. Csőhajlító és idomacél-megmunkáló gépeinkkel egészen speciális kéréseket is meg tudunk valósítani, akár extrém darabszámban is. Ha ilyen igényed lenne, fordulj hozzánk bátran.

A látszólag egyformának tűnő fémszerkezetek között bizony hatalmas különbségek lehetnek. Amikor árajánlatot kérsz kapura, kerítésre vagy bármilyen fém alapanyagú szerkezetre, a valós összehasonlíthatóság érdekében kérdezz rá az adott anyag származási helyére és falvastagságára is. Mi kizárólag európai gyártóktól származó, magas minőségű és nagy stabilitást nyújtó, min. 2 mm falvastagságú anyagokkal dolgozunk. Ezek a jellemzők egy magasabb árfekvést is hoznak magukkal, viszont biztos lehetsz abban, hogy a számodra beépítésre kerülő korlát/kaput, kerítést nem viszi el az első szél, megjelenésében és időtállóságában pedig igazán prémium minőséget képvisel.

 Tervezz velünk vagy kérj ajánlatot meglévő terveid kivitelezésére!